fbpx

Wil jij meer focus? En tegelijk ECHT kunnen ontspannen?

Lees dan verder.
De 10-weekse cursus
Mindful Mindstate is echt iets voor jou.

Binnen tien weken leer ik je:

Hoe je zonder uren formele meditatie toch volledig mindful kunt leven. Hoe je je kalmte kan bewaren. Je focus kan verbeteren. Milder zijn naar jezelf. Naar je omgeving. Minder in je hoofd, meer in je lijf. Zonder weerstand naar dat wat is.

Mindfulness is een goed leerbare vaardigheid. Ik ben ervan overtuigd dat ik je in 10 weken kan leren hoe je je aandacht volledig in het hier en nu leert vestigen, wanneer je maar wilt.

Daarnaast reik ik je diverse praktische tools aan waarmee je jouw persoonlijk leiderschap naar een volgend niveau tilt.

Wat:

Cursus Mindful Mindstate
Een tienweekse cursus, onder andere gebaseerd op mindfulness. Waarbij je diverse praktische vaardigheden leert om ieder moment je aandacht in het hier en nu te vestigen. Niet te zweverig maar down to earth en in je dagelijks leven toepasbaar.

Je leert in deze cursus onder andere de volgende vaardigheden:

 • doorbreken van je automatische piloot
 • eenvoudige aanpassingen in je leven, die we trial & error gaan toepassen tijdens de cursus
 • hoe zorg je voor meer balans en rust, minder spanning, angst en stress
 • bewust controle houden over wat je doet met emoties en gedachten
 • flexibel kunnen aanpassen aan turbulentie in je leven
  (toepassen van radicale acceptatie)
 • je minder laten afleiden, gerichtere focus

De volgende cursus start in april 2019.
Zie ik je dan?

Locatie:

Trainingsbureau HeelHelder
Stokmeesterslaan 3
8014GM Zwolle

Ja, ik ben er graag bij in april!

Vul hieronder je gegevens in en je wordt op de hoogte gehouden wanneer de cursus weer start.

Twijfel je nog?

Esther

"De cursus kwam op een moment dat ik toe was aan verandering, dat ik inzag dat het met mijn zelfliefde niet helemaal goed zat. Dat ik de focus weer meer op mezelf wilde leggen, meer tijd, ruimte, en rust nodig had.  Er knopen doorgehakt moesten worden, stappen gezet, nodig om weer thuis te komen bij mezelf. Mijzelf meer liefhebben en belangrijk vinden. 
Minder lasten dragen, delen van ervaringen van een anderen, leren van elkaar, weer beter kunnen loslaten, minder lang malen en piekeren, dus minder stress en veel betere nachtrust, more peace of mind. 

Eigenlijk heeft deze cursus mij daar enorm mee geholpen. Ik wist heel goed wat er nodig was en welke stappen ik moest zetten.  Maar had daarin wat support en steun nodig. En basic handvaten die ik direct kon toepassen. Jij gaf mij dit Daan, het hielp mij om makkelijker los te kunnen laten, te kiezen voor mezelf.

Ik slaap eindelijk, ik pieker veel minder en als ik het doe dan is het maar kort. Ik laat dingen over me heen komen. Verdiet, pijn, onzekerheid, het mag er allemaal zijn. En dan laat ik het in liefde weer los. Ik geef het aandacht, duw het niet weg. Omarm het en laat het weer gaan. Laat het zijn. 
Ik geef meer aandacht aan mezelf en  de mensen om mij heen die het echt goed met mij voor hebben.

Lieve Daan, bedankt voor alles wat je hebt laten zien, van jezelf, wat je hebt gedeeld hebt met ons,  bedankt voor de wijze lessen, en inzichten. "

Alma

"Het was een fijne groep, veel nieuwe inzichten, praktisch en met veel afwisseling in de lessen (zowel schools als speels). Daan heeft een open instelling en kwetsbaarheid, dat is een mooie kwaliteit. Hij kan mensen goed op hun gemak stellen hierdoor.

Het fijnste vond ik om in de groep bepaalde inzichten te bespreken en uit te wisselen."

Ellen

"Ik voelde mij erg fijn in de groep, in de les. Veel geleerd en herhaald en voel dat ik nu meer rust kan vinden bij mijzelf.

Ik zou de cursus zeker aan anderen aanraden. Ik geloof dat iedereen dit kan gebruiken. De rust vinden bij jezelf en jezelf dit gunnen.

Ik vond het prettig dat het aanbod ook flexibel was, Daan wist zich in alle rust aan te passen aan de behoeftes van de groep."

 

Alie

"Ik geef de cursus vijf sterren. Ik heb er echt heel veel aan gehad en zou het iedereen aanraden die zich niet lekker in zijn vel voelt. 

De ontspanningsoefeningen doe ik elke dag een paar keer en helpen mij echt. Ik heb meer rust en ben niet meer de stresskip die ik was. 

Ik heb geleerd om een stoplicht (als metafoor) te gebruiken voor hoe het met mij gaat en daar hou ik aan vast.

Alles werd echt heel goed uitgelegd. Daan is een hele goede trainer!"

Coen

"Ik begon uit interesse (wat is dit voor iets). Heb er veel aan gehad. Fijn dat het heel aards is en niet - wat ik er eerder mee associeerde - zweverig. 

De cursus is toegankelijk en open, eerlijk. Naast informatie is er ook veel praktijk.

Ik neem nu meer tijd om echt dingen bewust te doen. Rustig aan wakker worden, hoe is het met mezelf? Ik heb geleerd om minder in één dag te willen proppen, goed luisteren naar mezelf. 

Wat mij het meeste aansprak in de cursus was het niet-zweverige, pratisch toepasbare. En de eerlijke, fijne groepsdynamiek.

Dank je Daan voor je openheid in doen en laten."

Marina

"De cursus is uit het hart gegegeven. Waar ieder zichzelf kan zijn, iedereen een bijdrage kan leveren op zijn/haar eigen manier. Daan geeft de cursus uit zijn eigen ervaring, to the point. Je hebt er echt iets aan en achteraf kan je de informatie er altijd weer even bij pakken.

Dingen die ik meeneem in mijn dagelijks leven:

 • voor elke probleem is wel een volgend probleem
 • rituelen maken (ochtend/avondritueel)
 • rustige buikademhaling, steeds dieper
 • een groep mensen is niet zo slecht

Ik raad de cursus zeker aan anderen aan, vooral de wat onrustigere types zoals ik!

Ok, ik heb interesse. Wat nu?

Vul hieronder je gegevens in. Je wordt dan op de hoogte gehouden wanneer er weer een nieuwe groep start.


Daan van de Konijnenburg
vitaliteitstrainer

Nog vragen? Bel me!

06-18665041

Of stuur een bericht via mijn contactformulier

 

 


fotocredits

Header: Jesse Bowser
Afbeelding 2: Milan Popovic
Portretfoto: Kasper Veenstra