fbpx

Ben je daar?

Om de zoveel tijd vind ik mijzelf opnieuw uit. Dan moet het weer eens helemaal anders.
Het is weer zo ver. Kijk rustig rond – zou ik zeggen – in de vernieuwde Daan-omgeving.
Deze website is een portaal om mijn binnenwereld naar buiten te brengen.
Te delen wat ik maak, wat mij bezighoudt, waar ik enthousiast van word.
Ik zit altijd vol met ideeën en plannen. Dit medium helpt mij om enkele daarvan ook daadwerkelijk te realiseren.
De komende tijd zal ik steeds stukjes toevoegen van dingen die mij bezighouden.
Zoals bijvoorbeeld mijn ontwikkelingen op het gebied van zelfoptimalisatie. Steeds meer kan ik mijzelf een “biohacker” noemen.
Ik ben dusdanig bezig met het ontwikkelen van een optimale gezondheid dat ik op een punt kom dat ik mijn kennis wil overdragen. Dat mijn gezondheid verandert in een vorm van zelfexpressie. Ik sta te popelen om te delen wat ik op dat gebied allemaal geleerd heb. Bovenalles heb ik geleerd dat ik er helemaal mag zijn. Dat ik mijn veelzijdigheid kan omarmen en er niet meer door overdonderd hoef te worden. Daardoor kan je op deze website cartoons, muziek, video’s, fysieke producten, blogs en workshops vinden, die inhoudelijk niet veel met elkaar te maken hebben. Ze hebben gemeen dat ze van mijn hand komen. Kijk rond, welkom in mijn wereld!